...ja silloin kauan sitten olin minäkin piskuinen tyttö. Perheellämme oli vasta rakennettu omakotitalo, sen myötä kosolti lainaa, korkotaso taisi olla siihen aikaan 15% tietämillä ja maksuajat jotain ihan muuta kuin nykyisin... Pennit olivat piukassa.

Tarvitsin nukkekodin, niinkuin jokainen Pieni Tyttö tarvitsee. Isäni rakensi kustannustehokkaasti sellaisen tyrnästä pahvista ja koivurimasta. Silloiset nukkekodinkalusteeni olivat aika karuja, oransseja muovisia jne :D
Samaiset kapineet seisovat nyt omien lasteni Lundby:n uumenissa. Oma vanha nukkekotini on odottanut hetkeään vaatehuoneeni ylimmällä hyllyllä. Joulun mentyä kaivoin sen esiin, imuroin pölyt ja pyysin miestäni tekemään töistä hissaamasta ohuesta vanerista kaksi liikekiinteistöä talon alle. Tässä ensivilaisu huonejakoon!

2196752.jpg

Alimpaan kerrokseen on tulossa liikekiinteistöt, varmaan leipomokonditoria, café tms tuohon ruskeatapettiseen. Toiseen mies ehdotti kampaamoa. Katsotaan mitä yrittäjiä tila kiinnostaa kun se aikanaan vuokralle pannaan ;)

Yläkerran 3h+kph on raskaasti suunnittelun ja unelmoinnin alla sekin. Etenkin keittiön osalta mulla on punaisen kirjava lanka solmussa ja syheröllä. Noiden muiden suhteen on ainakin jonkin asteinen visio olemassa, tosin nehän muuttuu aina matkan varrella. Ja niin kai oikein on.

Tarkoitus on aikanaan huolehtia myös päälimmäiset (nyt pahvia ja vaneria) olevat pinnat kauniiksi joskus kun sisustamisinnostus lopahtaa.

Jouluiselta Ruotsinreissulta toin jo vähän materiaalia sisustuspinnoille, osa niistä tässä kuvassa jo paikallaankin, mutta sinällään aloitin askarrustouhuni uudenvuodenpäivänä 2009. Saapa nähdä miltä vuoden lopussa näyttää!